Ανακύκλωσις :: Προφίλ

Η Ανακύκλωσις Α.Β.Ε.Ε. ειδικεύεται στην ανακύκλωση αναλωσίμων εκτυπωτικών μηχανημάτων.


Κατά τη διάρκεια της πενταετούς λειτουργίας μας παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη σειρά από ανακυκλωμένα
αναλώσιμα σε προσιτές τιμές, για κάθε είδος εκτυπωτικό μηχάνημα (εκτυπωτές, fax, ταμειακές μηχανές, φωτοτυπικά, κ.ο.κ.), υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με άψογο service και διανομή των προϊόντων.


Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που υποστηρίζουμε, το σύστημα ολικής ποιότητας και το μοντέλο Business 2 Business που ακολουθούμε, μας έχει φέρει στην ευχάριστη θέση να προμηθεύουμε κυρίως Οργανισμούς, Εταιρίες, Δημόσιες Υπηρεσίες, Επιμελητήρια, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Σχολεία, Νοσοκομεία, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κ.α.Παράλληλα εξυπηρετούμε μεμονωμένους πελάτες & ιδιώτες (Business 2 Customer) με αυξημένη τόσο την οικολογική συνείδηση αλλά και την αίσθηση του συμφέροντος, μια και οι διαφορά τιμής που παρέχουμε είναι ιδιαιτέρως ελκυστική.

 

Με έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης, εξυπηρετούμε τόσο τους γειτονικούς νομούς Χανίων και Ηρακλείου, όσο και την Αθήνα παρέχοντας στους πελάτες μας την άμεση περισυλλογή των ήδη χρησιμοποιημένων (άδειων) κασετών που συνήθως πετιούνται και τις οποίες με την μέθοδο της ανακύκλωσης ετοιμάζουμε για να ξαναχρησιμοποιηθούν.


                            

Ανακύκλωσις Α.Β.Ε.Ε. έχουμε τη λύση...

 

©2003 anakyklosis.gr

Χρήσιμες Συμβουλές

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα ανακυκλωμένα αναλώσιμα σας, παρακαλώ επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας. Θα λύσουμε το προβλημά σας ή θα αντικαταστήσουμε το αναλώσιμο, εφόσον πρόκειται για δικό μας σφάλμα.  

Νέα & Ενημέρωση

Παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη σειρά από ανακυκλωμένα αναλώσιμα σε προσιτές τιμές. 


ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΣ 2014