Ανακύκλωσις :: Προϊόντα

Ανακυκλώνουμε τα αναλώσιμα όλων των γνωστών εταιριών:

Brother Canon Citizen Epson Fujitsu Hewlett Packard
IBM Lexmark MTally OKI Olivetti Panasonic
Samsung Seikosha Star Xerox κ.α

Υποστηρίζουμε όλες τις τεχνολογίες εκτυπωτικών μηχανημάτων:

Ribbon Cartridges: κασέτες για κρουστικούς εκτυπωτές (dot matrix), ταμειακές μηχανές κι αριθμομηχανές, όπου η ανακύκλωση πραγματοποιείται αντικαθιστώντας πλήρως τη μελανοταινία που προϋπήρχε.

Inkjet Cartridges: κασέτες για εκτυπωτές υγρής μελάνης (inkjet) και μηχανές fax όπου μετά την αναπλήρωση της πρώτης ύλης (μελάνι), η κασέτα ελέγχεται για την ποιότητα της (δοκιμαστικό τέστ εκτύπωσης).

Toner (laser) Cartridges: κασέτες γραφίτη για laser εκτυπωτές, φωτοτυπικά και μηχανές fax. Κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης, αντικαθίστανται όλα τα εξαρτήματα που τυχόν έχουν φθαρεί κι αφού τοποθετηθεί η ενδεδειγμένη πρώτη ύλη (γραφίτης), η κασέτα ελέγχεται για την ποιότητα της (δοκιμαστικό τέστ εκτύπωσης).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές.

©2003 anakyklosis.gr

Χρήσιμες Συμβουλές

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα ανακυκλωμένα αναλώσιμα σας, παρακαλώ επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας. Θα λύσουμε το προβλημά σας ή θα αντικαταστήσουμε το αναλώσιμο, εφόσον πρόκειται για δικό μας σφάλμα.  

Νέα & Ενημέρωση

Η εταιρία μας διοργανώνει νέα σεμινάρια στο εξωτερικό για την εκπαίδευση και ενημέρωση του τεχνικού προσωπικού της σε νέες τεχνολογίες αναλωσίμων. 


ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΣ 2014