Ανακύκλωσις :: Η Προτασή μας

Η Ανακύκλωσις Α.Β.Ε.Ε. παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την ανακύκλωση των αναλωσίμων σας. Χρησιμοποιούμε ειδική σε κάθε περίπτωση τεχνολογία, πλήρους ανακατασκευής και ανανέωσης του κάθε αναλώσιμου με υλικό ακριβώς ίδιας ποιότητας και απόδοσης με το γνήσιο.Στο κατάλληλα εξοπλισμένο εργαστήριο μας, χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα καθαρισμού, συντήρησης & ολικής αναγέννησης κάθε κασσέτας (cartridge).
Σε καμιά περίπτωση δεν περιοριζόμαστε απλά στο "ξαναγέμισμα" του αναλώσιμου με μελάνι.


Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό με ειδικά σεμινάρια ώστε η δουλεία τους να είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας & αξιοπιστίας.
Η άρτια τεχνική τους κατάρτιση και η μεγάλη τους εμπειρία στην ανακύκλωση αναλωσίμων εγγυάται την άριστη & άμεση εξυπηρέτησή σας.Επενδύουμε συνεχώς στην βελτίωση των υπηρεσιών μας. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη σειρά από ανακυκλωμένα αναλώσιμα σε προσιτές τιμές - για εκτυπωτές, fax, ταμειακές μηχανές, φωτοτυπικά, κ.ο.κ.Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με άψογο service και διανομή στο χώρο σας.

Προστατέψτε ενεργά το περιβάλλον και μειώστε δραστικά τα έξοδα σας για αναλώσιμα εκτυπωτικών μηχανημάτων!

                            

Ανακύκλωσις Α.Β.Ε.Ε. έχουμε τη λύση...

 

©2003 anakyklosis.gr

Χρήσιμες Συμβουλές

Κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης, αντικαθίστανται όλα τα εξαρτήματα του αναλωσίμου σας, που τυχόν έχουν φθαρεί.  

Νέα & Ενημέρωση

To έτος 2000, στην Ευρώπη, το ποσοστό των αναλωσίμων που ανακυκλώνονται ήταν περίπου 20%. Ο ρυθμός αύξησης αυτού του ποσοστού είναι μεγάλος, και αναμένεται να φτάσει το 30%, το 2005! 


ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΣ 2014